Sonne

We moesten vandaag op tijd bij de skischool zijn want we moesten voor skiën om te bepalen in welk skiklasje we zouden komen. We deden het allebei prima. Ronac kwam bij een Nederlandse skileraar en hij ging ook naar boven met de lift en zou de blauwe pistes op gaan. Ik kwam bij een Duitse lerares genaamd Lisa. In mijn groepje zaten meerdere Nederlandse kinderen dus dat zou wel leuk worden. Het duurde een tijd voordat we compleet waren en we met de skilift naar boven konden gaan.

Er waren een stuk of vier bussen met Zwitsers aangekomen en die gingen allemaal te voet naar boven. Volgens mij waren er een aantal al goed dronken en ze stonden allemaal maar raar te doen. De groep bleef de hele dag bij de Nova Stoba bar buiten staan om te drinken. Er was vandaag ook een DJ en er werd buiten in plastic geschonken en niet in glas. Wij gingen lekker de piste op en deden blauwe en rode pistes. Het ging wel lekker maar ik vond het wel allemaal een beetje hetzelfde. We deden weinig oefeningen. Een paar keer zag ik pappa en mamma gaan en ik betrapte ze ook bij de bar van Bella Nova waar zij glühwein en Jägatee aan het drinken waren.

Betrapt!

Tussen de middag aten we in het restaurant van Nova Stoba. Ik nam spaghetti Bolognese.  Onze les ging om 13:15 uur weer verder. Na de les maakte ik nog een paar afdalingen met pappa en via de Nova bahn kwamen we weer terug bij de gondellift. De Zwitsers hadden een heel feest gemaakt bij de buitenbar van Nova Stoba maar het was tot op het asociale af. Ze bezorgden veel overlast omdat ze dronken waren, overal lagen bekertjes, lege shotflesjes en sommigen stonden zelfs over elkaar te plassen, bah, bah. Niet echt een goede reclame voor dit skigebied maar blijkbaar wordt dit hier getolereerd. Hopelijk is het morgen niet weer zo. We aten vandaag de restjes van afgelopen dagen en dat smaakte prima. In de avond speelden we samen het spel Stratego voordat we naar bed moesten.

Stratego is een leuk spel om na een dagje skiën te spelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *