Us MVV’ke

Leonidas-W mocht bij de wedstrijd van MVV tegen de Graafschap de middenstip en alles eromheen verzorgen. We waren club van de week. Deze keer gingen we met zijn vieren naar de wedstrijd. Ook mijn vriendjes uit het team waren bij de wedstrijd aanwezig. Vooraf verzamelden we ons en moesten we ons klaar maken. Ik stond deze keer niet in de line-up maar mocht met de vlag van de sponsor wapperen.


Met de vlag wapperen op de middenstip voor aanvang van de wedstrijd.

Na het Mestreechs volkslied, vertolkt door onze eigen Beppie Kraft kon de wedstrijd beginnen. De laatste twee weken had MVV punten laten liggen in de uitduels bij Emmen en RKC door twee keer gelijk te spelen. De eerste kans was voor de Graafschap maar niet veel later kwamen de kansen voor MVV. Na een half uur spelen zagen we duidelijk dat MVV sterker was dan de tegenstander maar gescoord werd er niet.


De hooligans van Leonidas

MVV creëerde te weinig kansen maar bracht de stand toch nog voor rust op 1-0 door een benutte penalty. Thomas Verheydt schoot de penalty koel en zeker in de goal van de Graafschap. De tweede helft begon MVV goed aan de wedstrijd maar langzaam aan kwam ook De Graafschap in de wedstrijd. Een MVV goal bleef uit en De Graafschap kreeg verschillende kansen. Toch wist Us MVV op de been te blijven en raakte de tegenstander gefrustreerd. Eén van de spelers van de Graafschap kreeg zijn tweede gele kaart en kon het veld met rood verlaten. In de blessuretijd wist MVV nog een keer te scoren en werd de eindstand 2-0. We vierden een klein feestje. Voor mijn broertje Ronac was het zijn eerste voetbalwedstrijd in een echt stadion en hij had vanavond ook genoten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *