Afzwemmen B diploma

Na al mijn reddings- en survivaldiploma’s al behaald te hebben, ontbrak er voor mij nog een belangrijk diploma. Mijn B-diploma had ik nog steeds niet en wilde ik wel graag aan mijn verzameling toevoegen. Vanavond was het dan zo ver.

Eerst moest ik de schoolslag laten zien.

Eerst moest ik heel wat baantjes in schoolslag afleggen, daarna nog wat baantjes rugzwemmen en vervolgens moest er nog met kleren aan gezwommen worden. Poeh, poeh dat was wel zwaar hoor. De kleding wordt nat en zwaar en dan moet je ook nog heel veel baantjes zwemmen.


Met kleren aan zwemmen is best zwaar maar ik hield het goed vol.

Toch ging het goed en kreeg ik aan het einde van meester Michael te horen dat ik mijn diploma had gehaald. Over twee weken bij het discozwemmen zou ik hem in ontvangst mogen nemen. Toch blijf ik ondanks dit diploma lekker doorzwemmen bij de zwemclub. Ik vind het leuk en krijg er conditie en kracht van.


Gek hoor, dat zwemmen met kleren aan.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *