Pakjesavond

De maandag begon gewoon net zoals iedere maandag van de nieuwe week. ’s Morgens op tijd op, naar de BSO en de hele dag naar school inclusief overblijven. Toch hoefden we niet alleen maar te leren vandaag. Sinterklaas bracht samen met zijn twee Zwarte Pieten (ja, bij ons op school waren ze nog zwart) een bezoek aan onze school.

We hadden een warm welkom voor ze in petto. De school was versierd met mooie knutselwerkjes en er werd door alle klassen heel hard gezongen. Sinterklaas bracht aan iedere klas een bezoekje. In de middag kwam pappa mij extra vroeg ophalen bij de BSO. Het was vanavond ook nog eens pakjesavond. Mamma had alles klaargezet en we gingen met zijn vieren gourmetten.

Ik vind dat altijd heel erg leuk. Ik kan zelf de inhoud van mijn pannetje samenstellen en zelf in de gaten houden of het klaar is. Na deze smulpartij kwam er ook nog een Zwarte Piet langs ons huis. Piet had het blijkbaar te druk om binnen te komen en klopte hard op de voordeur. De zak met pakjes stond voor de deur en ik zag nog vaag iets bewegen in de bocht van onze straat.

Waarschijnlijk ging Piet ook cadeautjes bij Quincy en Giovanni brengen. Ik riep alvast: “dank je wel voor de pakjes , Piet”. We waren erg ongeduldig en de pakjes werden in een record tempo uitgepakt. We kregen weer veel mooie cadeaus. De op afstand bestuurbare auto die ik kreeg vond ik heel leuk.

Keyro kreeg een op afstand bestuurbare helikopter. Echt een heel gaaf ding. Om het te besturen was wel wat oefening vereist en de helikopter crashte een paar keer. Ik mocht het ook proberen en het ging mij wel erg goed af en dat maakte pappa en Keyro een beetje jaloers, hihi. We gingen lang door met spelen maar er kwam een moment dat we helaas naar ons bed moesten. Morgen moeten we gewoon weer naar school.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *