Echte Zwarte Pieten in Papendrecht

In Papendrecht werd vandaag Sinterklaas gevierd. We reden er in de ochtend naar toe en het was leuk om opa Leo en oma Margriet weer te zien. Opa Leo was afgelopen week nog jarig geweest en wij feliciteerden hem natuurlijk nog. Onze neefje Vince en Milan kwam later op de middag en het was, zoals altijd als we samen zijn, een dolle boel.


Wachten op de Goedheiligman.

Ook Willem en Joke, de opa en oma van Vince en Milan waren deze middag meegekomen. Mamma had een heerlijke chocoladetaart gebakken en deze versierd met chocoladekruidnoten. De taart zag er super uit maar vulde onze buikjes wel heel erg goed. We speelden Zwarte Piet en ik stopte Milan in de zak, hihi. Zomaar in eens stonden er twee Pieten in de gang. Ze waren door Sinterklaas gestuurd om ons cadeautjes te brengen.


Op de foto met zwarte Piet.

Eén van de twee Pietjes was niet zo heel slim en daar moest ik wel een beetje om lachen. We kregen allemaal prachtige cadeautjes en ik knuffelde de Pietjes maar al te graag om ze te bedanken. Opa en oma hadden een kippiepan besteld. Het was een pan met verschillende partygerechtjes zoals: kipkluifjes, saté en gehaktballetjes. Ook was er heerlijk gemaakte bami en nasi, jummie. Na het eten kregen we nog een ijsje en toen was het alweer tijd om afscheid te nemen en terug te gaan naar Maastricht. Het was weer een gezellige middag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *