Mannequin Challenge

Op dinsdagmiddag is er bij het Omnium de pre tienerclub. De activiteit van vandaag was gourmetten. We waren met een groepje van ongeveer 10 tieners en twee begeleiders van Trajekt. De pre tienerclub moet nog wat naamsbekendheid krijgen dus mogelijk dat we in de toekomst met meer tieners zullen zijn. We dekten gezamenlijk de tafel en zorgden dat het vlees, de sausjes en het stokbrood binnen handbereik van iedereen stond.

Het was gezellig aan tafel en we maakten zelf ons eten in het pannetje klaar. Halverwege werden we uit gedaagd om met te doen aan de nieuwste rage op social media: de Mannequin Challenge. Het begon in Amerika maar inmiddels heeft het ook Europa bereikt en iedereen doet mee, mannen, vrouwen en kinderen. Bij de mannequin Challenge is het is het de bedoeling dat je met een groep vrienden, familie of collega’s een bepaalde situatie uitbeeldt. Je blijft dan een paar minuten stil staan, net zoals een mannequin.

Zo gauw iemand bewegingsloos blijft staan, gaat één iemand het geheel filmen. Het filmpje wordt vervolgens gedeeld op social media. Het is de bedoeling van de deelnemers om elkaar iedere keer weer te overtreffen. Het was grappig om te doen. Na het eten ruimden we met z’n allen de rommel op en werd er goed gepoetst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *