Creepy tocht

Samen met mijn voetbalelftal liepen we ook dit jaar weer mee met de Leonidas Halloweentocht. Pappa, mamma, Ronac en bijna iedereen van mijn team en hun ouders, broertjes en zusjes waren erbij. Mijn vriendje Tim en zijn ouders liepen ook met ons mee omdat er uit hun elftal niemand mee ging. In eerste instantie zouden we in twee groepen lopen maar dat vonden we geen van allen leuk en zo gingen we met de hele groep, 26 personen op pad.

We kwamen langs een begraafplaats waar we direct aan het schrikken werden gemaakt door zombies. De route liep dit jaar anders dan vorig jaar en we liepen in de richting van de Louwberg en de wijngaard van de Apostelhoeve. We kwamen langs een tent en van buiten konden we niet zien wat er zich in de tent bevond. Ik was de eerste die een kijkje nam in de tent. Ik zag een lelijke slager die bezig was de ingewanden uit een mens te halen. Ook hing er een varkenskop, ieks. Veel vriendjes vonden het eng en hadden al snel geen grote mond meer, hihi.

We volgden bordjes en kwamen uit op het feest van een horrorbruiloft, heel sjiek. De tocht verliep verder door het donkere landgoed van de Apostelhoeve en op een gegeven moment door een donker bos. Af en toe werden we opgeschrikt door zombies. Op de grens tussen België en Nederland werden we door de ME (mobiele eenheid) ingesloten en naar de grenscontrole gebracht.

Er was een moord gepleegd en we moesten aantonen wie we waren voordat we verder mochten lopen. Gelukkig had mamma, de contactpersoon en begeleider van de groep de juiste papieren mee gekregen en mochten we verder lopen. We moesten door een tent die het gebied markeerde waar de dode was aangetroffen. Binnen zagen we allerlei mooie lichtjes maar werden we ook flink opgeschrikt door een koude vloeistof die we op ons gespoten gekregen.

We vervolgden onze weg en moesten een groep zombies passeren. Angstaanjagend waren deze engerds. Vlakbij het einde werden we nog eens opgeschrikt door ontwakende zombies die in Leonidas-tenue een potje gingen voetballen. We herkenden één van de zombies als de moeder van Lou haha. Terug bij de kantine kregen we een drankje en een broodje knakworst. Het was erg gezellig en veel ouders bleven hangen om te kletsen en een biertje te drinken. Wij speelden buiten en plaagden de meisjes een beetje. Ronac bleef bijna de hele tijd binnen aan de bar hangen met één van zijn twee vriendinnetjes, Fay. De avond eindigde pas rond 23:30 uur, muahahaha.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *