Unterwegs

De dag begon weer erg vroeg voor ons. Wassen, aankleden en de auto in. We reden rond de klok van 6:00 uur weg bij Fasserhof. Het was nog rustig onderweg en we hopen de grote meute voor te zijn. Bij de grens met Duitsland was het heel even langzaam rijden in verband met extra controles op vluchtelingen. Momenteel komen er veel vluchtelingen Europa binnen en die reizen illegaal door naar andere landen dan waar ze zijn aangekomen. Met extra controles hopen ze de mensen op een juiste manier op te vangen.


Onderweg lekker even McDrekken.
Echter kost dit wel veel tijd en hebben we dus niets aan de “open” grenzen. Gelukkig viel het allemaal mee en arriveerden wij rond 16:00 uur thuis bij Casa Flaminius. Zoals altijd was Ushi blij dat we terug waren en bleef ze ons stalken en achterna lopen. We aten lekker een goed bord Chinees eten voordat we in ons eigen bedje kropen. Onze wintersportvakantie was achteraf meer een warme voorjaarsvakantie. We hebben ondanks de weinige sneeuw genoten van ons gastvrije appartement, het lekkere eten, de pistes, het skiën en het mooie Oostenrijk. Hopelijk volgend jaar weer eens een keertje sneeuw met kerst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *