Schnaps en nageln

Helaas had ik vandaag al mijn laatste skiles. Ik smeekte pappa en mamma om morgen nog een dag les te krijgen maar dat wilden ze niet. In de ochtend deden we verschillende oefeningen voor een goed balans. We moesten met buizen de pistes af. We kwamen pappa en mamma ook een paar keer tegen. Tussen de middag waren we net op tijd met bestellen van ons eten bij de Wildkogel Alm. Er bleek een langdurige stroomstoring te zijn toen wij net ons eten geserveerd kregen. Iedereen die het eten had gekregen, kon dit op eten en daarna ging het restaurant helemaal dicht.

S’ middags had er niemand anders uit mijn groep skiles en kreeg ik dus privéles van Lieke. Samen maakten we flink wat kilometers. Ik volgde Lieke overal en we vlogen in hoog tempo alle pistes af. Wow, het ging echt goed! Wat ben ik een stuk beter gaan skiën deze vakantie. Met speciale dank aan mijn skilerares Lieke, natuurlijk. Opnieuw hadden we Après ski bij Bergschmied. Ik bestelde een kinderschnaps en we speelden het spel “Nageln”.

Hierbij is het wel oppassen geblazen want je slaat zo op je vingers met de hamer. ‘s Avonds was het kerstavond en we hadden een heerlijke kaasfondue. Ook kregen we een klein cadeautje en speelden we het kerstspel. We mochten iets langer opblijven en zongen en dansten op kerstliedjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *