Aprés Schi bij Bergschmied

We volgden het zelfde ochtendritueel dan gisteren maar het ging vandaag allemaal wat sneller en vloeiender. Met de Smaragdbahn gingen we naar boven voor onze skilessen van vandaag. In de ochtend kreeg ik samen met Danil en andere kinderen les van juf Evelien en leraar Chris.

Chris was nieuw en ik had direct een leuke “klik” met hem. We deden allerlei oefeningen en daar werd gebruik gemaakt van onze fantasie. We moesten wilde dieren na doen, speelden ridder en draak en gingen aan de slag met de pizzapunt. In de ochtend werkten we goed en ik had ontzettende honger om 12:00 uur. We hadden de lunch bij de Wildkogel Alm direct tegenover de skischool. Het is een vrij groot restaurant maar je wordt er wel keurig aan tafel bediend en er hangt een andere sfeer dan bij die grote restaurants met gaarkeuken. We zaten buiten en ik nam een portie frietjes en Keyro nam een bord met spaghetti bolognese.


Na de lunch bleek dat ik het enigste kindje van mijn groep was die in de middag les had. Ik kreeg dus privéles van Chris. We lachten wat af en hadden veel plezier. Ik leerde in één middag mijn pizzapunt en bochtjes te maken zonder dat ik het in de gaten had. Na de skiles gingen we met de gondel naar beneden en vonden we het tijd om een keer te gaan Après skiën.

We gingen naar café Bergschmied en er werd voor ons schiwasser en chocomel besteld. De muziek was leuk en we dansten in het licht van de discolampen. Ik was te moe om terug naar de auto te lopen en mamma was zo lief om mij op haar rug te dragen.


Die glühwein geeft wel vleugels volgens mij, haha. Mamma en René verzorgden het avondeten. Een zeer pittige rode curry met groenten en kalkoen. Gelukkig was er voor het toevoegen van de curry een speciaal pannetje voor de kinderen gemaakt want anders had ik het niet opgegeten. In de avond werd er nog lekker gespeeld met de Lego voordat we naar bed gingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *