Terug in Nederland

Na een korte nacht werden we na circa 7 uurtjes slapen weer redelijk uitgerust wakker. Een groot gedeelte van de vlucht hadden we al achter de rug. Toch wel fijn als je ’s nachts vliegt en kunt slapen. We keken een filmpje en kregen ontbijt. Keyro kreeg dezelfde spaghetti als van gisteravond. Ik had aardappelpuree met worteltje, niet echt een maaltijd voor het ontbijt, maar goed. We landden met een klein beetje vertraging op de luchthaven van Frankfurt.

Het was flink hollen om de vlucht naar Amsterdam te halen maar sneller konden we het echt niet doen. Er waren extra veiligheidscontroles en alle apparatuur etc. moest uit de tas. Toen we bij de gate aankwamen stond er al iemand op ons te wachten. We gingen als laatste aan boord en het vliegtuig begon direct met taxiën naar de startbaan. Een uur later zetten wij weer voet op Nederlandse bodem. We haalden onze bagage op en liepen naar de plaats waar onze auto zou staan. Alle formaliteiten werden afgehandeld en we vertrokken richting Maastricht. Het was zondag en er was weinig verkeer op de weg. We kwamen uiteindelijk om 13:00 uur thuis aan. Het is ook lekker om weer thuis te zijn bij ons eigen speelgoed en natuurlijk bij Ushi. Wat was het opnieuw een prachtige vakantie met geweldige herinneringen.


Onze rugzakken van de band halen en op weg naar Mestreech!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *