Sanur


Heerlijk nog een dag relaxen. We moeten helemaal niets maar echt veel is er in de omgeving toch niet te doen. We sliepen uit en gingen daarna voor het inclusieve ontbijt. Vervolgens vermaakten we ons een aantal uren in het zwembad. Het zwembad bracht ons flink wat verkoeling want in de zon was het super heet. We moesten opletten dat we nu niet alsnog zouden verbranden in de felle zon. Net na de middag liepen we voor de lunch naar het strand. Hier hadden we gisteren al veel leuke eettentjes zien liggen, het tafeltje stond op het strand en met onze voeten zaten we in het zand.


Op het strand zagen we veel jukungs dit zijn kleurige vissersboten uit Bali met een driehoekig zeil. Ze worden niet alleen gebruikt door de vissers maar men gebruikt ze ook als veerboot naar nabij gelegen eilandjes zoals bijvoorbeeld het eiland Nusa Lembongan. We bestelden allemaal een hamburger en moesten de monden wagenwijd opendoen om hem te kunnen eten. Terwijl mamma en pappa genoten van een cocktail met arrac, speelden wij op het strand. We maakten een fort en ik groef Ronac, op zijn hoofd na volledig in, in het zand. In de avond kwamen er een paar lieve kleine poesjes kijken bij ons op het terras.


Gezellig even knuffelen want we missen Ushi toch wel een beetje. We gingen pas laat op de avond dineren. We kregen een tafeltje in een van de drukke restaurantjes. Het duurde lange tijd tot we onze bestelling kregen maar het eten was heerlijk. Ik was een beetje jaloers op Ronac want hij kreeg drie verschillende soorten saté op een minibarbecue geserveerd. We kwamen pas laat op de avond weer terug in de hotelkamer. Morgen moeten we uitchecken dus de spullen werden voor de laatste keer ingepakt.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *