Vlinders in mijn buik


Dansen met Pitzi. (stiekem Koen, de skileraar van Keyro)

De ochtend verliep wat hectisch omdat mamma natuurlijk bijna niets kan doen en pappa haar ook bij een paar dingen moest helpen. Gelukkig waren wij alle twee op tijd klaar om naar onze skiles te gaan. Met kriebels in mijn buik ging ik naar de les want ik ben geloof ik een beetje verliefd op een meisje uit mijn skiklas. Kaatje is grappig, mooi en ik probeer altijd naast haar in de lift te zitten. Samen kletsen we wat af en hebben we veel plezier. Na de ochtendles gingen we naar beneden naar het dalstation waar mamma op ons wachtte. We hadden bij een van de restaurants een heerlijke lunch. Er werden echte Oostenrijkse gerechten geserveerd maar ook hamburgers.

Pappa en mamma gingen voor de “pfannen” en Ronac en ik voor de hamburgers. In de middag ging ik weer lessen en Ronac ging met mamma terug naar huis. Pappa volgde mij tijdens de les nog een tijdje maar ging er ook zelf nog even vandoor. Om half vier haalde hij mij weer op en gingen we gezamenlijk met de bus naar huis. Vandaag ging de kaasfondue wel door en was het smikkelen en smullen geblazen. Heerlijk al die verse groeten en stokbrood omhuld met een laagje kaassaus.


Lekker aan de kaasfondue.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *