Brokkenpiloot

De dag verliep helaas een beetje anders dan verwacht. Mamma bracht mij naar mij skiles en ging daarna samen met pappa de piste op om te snowboarden. Toen ik klaar was met mijn skiles stond daar niet mamma maar alleen pappa om mij op te halen. Mamma was gevallen met haar snowboard toen ze uit de lift kwam. Ze was raar op haar arm terecht gekomen en moest naar het ziekenhuis om foto’s te laten maken. We moesten het dus eventjes met z’n drietjes doen. We aten ’s middags lekker pasta bolognese in het restaurant en kregen een Pitzi knuffeltje.


Ik deed weer goed mijn best op les.

In de loop van de middag werd duidelijk dat er een breuk zat in haar ellepijp, een botje in de onderarm. Omdat de breuk direct bij het ellebooggewricht lag, moest het ook geopereerd worden. We wisten  niet precies of en hoe laat mamma terug naar het appartement kon komen. We besloten dus maar gewoon te blijven, Keyro ging nog naar de les en ik bleef met pappa aprés skiëen. Na afloop hebben we zelfs nog even ge-apres skied, wel niet zo leuk zonder mamma maar met een echte cola toch wel sjiek hoor.

Lekker lunchen op de Hochzeiger.

’s Avonds hebben we vol spanning zitten wachten op een telefoontje van mamma, aangezien haar mobiel leeg was konden we haar zelf niet bellen. Mijnheer en mevrouw Schopf kwamen nog wat lekkers brengen omdat het kerstavond was, ze vonden het heel erg dat mamma haar arm gebroken had.

Gelukkig bleek na een tweede controle in het staatsziekenhuis van Imst dat het ook eerst in het gips kon en mamma in Nederland geopereerd kon worden.  Mamma werd om 19:00 uur door een taxi thuis gebracht. Door alle rare ontwikkelingen en spanningen moest ik gewoon huilen toen ik haar zag en ik rende naar haar toe om te knuffelen. Samen met Keyro had ik een mooie tekening voor haar gemaakt en daar was ze heel blij mee. Onze kerstavond met de geplande kaasfondue viel een beetje in het water. We maakten er toch een gezellige avond van al werd het een diner van soep met broodjes.

Toch nog even aan de après-ski.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *