Dag appartementje

Vanwege de grote verkeersdrukte en files van afgelopen zaterdag vertrokken we vandaag opnieuw vroeg in de morgen (6:45 uur). Gelukkig niet zo vroeg als op de heenreis maar ook nu was het nog donker toen we afscheid namen van Katja, René, Allek en Danil. Het was een super leuke week geweest met zijn allen. We hebben veel plezier gehad op de slee, in de sneeuw, op de ski’s en in het appartement. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar. We zwaaiden elkaar uit en begonnen aan de lange reis terug. De reis verliep beter dan de heenweg en we hadden bij München en Stuttgart geen files.

Op de weg naar Koblenz kwamen we heel even in de file te staan door een ongeluk maar uiteindelijk viel dat reuze mee. We stopten na de korte file bij de Burger King voor een vette hap maar die smaakte ons erg goed. Net voordat het donker werd (16:30 uur) stapten we de voordeur van ons huis veilig en wel weer binnen. Ushi was blij om ons te zien maar ik miste “het appartementje” direct. Thuis hebben we ons speelgoed maar daar hadden we vriendjes en sneeuw om mee te spelen. Hopelijk gaan we volgend jaar weer en dan kan ik ook de ski’s onder doen om het te gaan leren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *