Wildenkarkogel

Mijn skiles was vandaag rondom de toppen van de Wildenkarkogel op 1910m en de Pründlkopf op 1879m. We begonnen eerst met een warming up bij kinderland om de spieren een beetje warm te maken. We moeten een rondje lopen met maar één ski aan, maakten buigingen en draaiden met onze armen. Met de ski’s aan gleden we door de tunnel onder de doorgaande weg door. Ik schoot mijn skileraar Michael voorbij en vloog haast uit de bocht, haha.

DCIM101GOPRO

Met de Schönleitenbahn gingen we naar de top van de Wildenkarkogel. Als haringen in een tonnetje stonden we in de gondel opeen gepakt. Eenmaal boven gekomen genoot ik van het mooie uitzicht over het Glemmtal. We daalden hier een aantal keer af met verschillende blauwe pistes. Tussen de middag lunchte ik met mijn skiklas in de Hochwartalm en nam ik net zoals gisteren weer frietjes. Vlak voordat we weer gingen beginnen kwam pappa nog eventjes langs op zijn snowboard. Hij was het hele skicircus al rond geboard samen met René. Pappa volgde me even maar ging later ook weer zijn eigen weg. Om 15:00 uur werd ik afgehaald door mamma en Ronac.

DCIM101GOPRO

Samen met Allek skiede ik nog even op de babyhelling bij kinderland. Thuis in het appartement maakten we mooie tekeningen en waren we alle vier een beetje baldadig. Het avondeten bestond uit een heerlijke pasta met kip en pesto. De pappa’s en mamma’s weten goed hoe ze ons energielevel weer op peil moeten brengen. Omdat het kerstavond was hadden de huiseigenaren een schaaltje met kerstkoekjes en chocolaatjes bij de deur gezet. De Oostenrijkers zijn altijd zo vriendelijk en gastvrij. We smikkelden er heerlijk van met zijn allen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *