Roetsjen

De ochtend begon voor mij al om 6:30 uur. Ik was klaar wakker en ik had zin om naar buiten te gaan. We deden onze dagelijkse routinedingen en vertrokken om 9:30 uur naar de skischool om Keyro en Allek naar skiles te brengen. Ik vond het reuze interessant om de skiles vanaf een afstandje te volgen maar wilde zelf toch nog niet op de ski’s gaan staan. In principe is het mogelijk om vanaf 3 tot 4 jaar al te beginnen met skilessen. Het leren skiën is deels afhankelijk van kracht, motoriek en interesse. Aan mijn kracht en motoriek zou het niet liggen maar ik ben nogal snel afgeleid en heb er gewoon nog niet zoveel zin in.


De hele groep op de foto.

Gelukkig vonden pappa en mamma dat niet erg en hoefde ik niet met alle geweld de ski’s op. Ook als je niet gaat skiën zijn er genoeg leuke dingen om te doen. Ik vermaakte mij samen met Danil naast de oefenpiste. We roetsjten samen met onze ronde sleetjes van de heuvel. Ook klommen we hoog op een ijsberg die we de ice-beer noemden. Keyro ging vandaag met de les naar boven om bij het mittelstation van de Schönleitenbahn op de Hochwartalm de skiles voort te zetten. Onze mamma’s maakten vandaag een rondje skicircus en konden genieten van de rust en het mooie weer.


Joeeeeeepppieeee!!!!

Samen met pappa, René en Danil deden we bij de Billa in Saalbach de grote boodschappen voor de hele week. Met de kleine winkelwagentjes maakten Danil en ik de supermarkt onveilig. Om 15:00 uur haalden we Keyro op van de skiles en speelden we in het appartement totdat mamma en Katja terug kwamen van hun skiavontuur. Vanavond werden er Mexicaanse gehakttortilla’s gemaakt en die gingen er goed in. Nog even spelen en daarna weer lekker naar bed om nieuwe energie op te doen voor een nieuwe dag.

Boodschappen doen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *