Herfst in wildpark Gangelt

Om 12:15 uur haalden mamma en ik Keyro op uit school. We gingen niet naar huis en Keyro at zijn lunch zo vanuit zijn brooddoos in de auto. Ik had samen met mamma al om 11:30 uur gegeten. We reden met de oude tom tom van pappa naar het Wildpark in Gangelt (Duitsland). Volgens mamma reden we flink om maar uiteindelijk kwamen op de plaats van bestemming. Annita, Charlie en Tamara met haar kids Vince en Nina zouden ook komen. Het duurde echter nog even voordat zij er waren en wij gingen alvast het park naar binnen. Vanwege de herfstvakantie in Duistland bleken kinderen gratis entree te hebben.


Het bos was gehuld in prachtige herfstkleuren en er waren al veel bladeren op de grond gevallen. We liepen in een heerlijk zonnetje langs de prachtige roofvogels en uilen. Tussendoor gleden we op onze billen van de heuvels met de enorme hopen bladeren. We zagen de beren die zich net aan het badderen waren in de waterpoel en de kleintjes renden ondeugend achter elkaar aan, een leuk gezicht. We liepen net bij de wilde zwijnen toen Tamara, Vince en Nina arriveerden. Helaas was het van korte duur want Vince bleek zich niet lekker te voelen en na 15 minuten gingen ze weer naar huis. Ondertussen hadden ook Annita en Charlie zich bij ons gevoegd. Charlie is een half jaar jonger dan mij en toen het ijs eenmaal gebroken was, klikte het goed tussen ons. We gooiden hopen bladeren in de lucht, renden achter elkaar aan en klommen en klauterden in de speeltuin. We hadden een hele leuke middag en gezellige middag. De terugweg duurde lang, ongeveer 45 minuten en het was goed dat mamma het avondeten vanmorgen al had klaar gemaakt. We konden het eten opwarmen en direct aan tafel gaan. Van al die buitenlucht hadden we goede honger gekregen en waren we flink moe dus gingen we op tijd naar bed toe.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *