Dag 8; Relaxen bij Kassapa Lions Rock Hotel


Een dagje lekker waterpret.

Heerlijk vanmorgen geen gehaast of vroeg opstaan. We sliepen uit op onze vrije dag en gingen op het laatste moment naar het ontbijt. Snel eten en daarna onze zwembroek aan en naar het zwembad. In het hotel zitten meerdere Nederlanders en al snel waren we met oudere Nederlandse kinderen in het zwembad aan het spelen. Er lagen ballen en surfplankjes waar we gebruik van konden maken en Keyro had ook zijn duikschijven meegenomen. Terwijl mamma probeerde het dagboek wat bij te schrijven spetterden wij met pappa in het water.


We amuseerden ons heel goed met de duikringen.

Als je goed keek kon je in de verte achter de bomen zelfs de Sigiriya Rock zien liggen. Tussen de middag gingen we eten in het restaurant. Het personeel begint ons al te kennen en bracht voor mij meteen de kinderstoel om in te zitten. Keyro en ik kregen frietjes, pappa nam een hamburger en mamma had ??? misschien op foto’s nog te zien?? Na het eten sprongen we opnieuw in het zwembad en maakte ik kennis met een Israëlisch jongetje. ’s Avonds na het avondeten danste en rende ik ook gezellig met hem rond. We deden verder niet veel anders dan relaxen. Lekker zwemmen, uitrusten, lezen, spelletjes doen, filmpje kijken en eten. Het was ook wel eens fijn om helemaal niets, heerlijk.


Kassapa Lions roch hotel, echt een aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *