Auf wiedersehen (dag 8)

We werden om 7:30 uur wakker gemaakt nog eerder dan de andere dagen deze week. Pappa en mamma wilden op tijd vertrekken om zo misschien het drukke verkeer wat voor te zijn. We verlieten om 8:30 uur Haus Gschwandtl nadat we afscheid hadden genomen van Aloisa. Ondanks de vele sneeuw die op de weg lag kwamen we zonder sneeuwkettingen beneden. We moesten nog tanken en daarna reden we een aantal uren flink door.

We keken filmpjes en deden woordspelletjes, we verveelden ons niet in ieder geval. We konden goed door rijden en om 18:30 uur arriveerden we veilig en wel in Maastricht. Ushi was zoals altijd blij dat we thuis waren en bleef om ons heen drentelen. Ronac en ik waren nogal uitgelaten en moesten even onze energie kwijt en we renden door het huis. We aten Chinees en gingen daarna lekker naar ons eigen bedje om te slapen. We hebben weer een leuke vakantie achter de rug. Ik heb mijn skitechniek verbeterd en ben een medaille rijker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *