Schneerutscher (dag 5)

Ik werd vanmorgen om 8:10 uur wakker in het bed van mamma. Pappa slaapt al een paar nachten bij Keyro op de kamer omdat er te weinig ruimte in bed was voor drie personen.  Ik begon de dag zonder koorts en had er een vervelende hoest en loopneus met “sokkiebellies” (snottebellen) voor in de plaats gekregen. Buiten was het niet koud genoeg en er kwam natte sneeuw uit de lucht. Op de berg zal het wel gewoon sneeuwen want de sneeuwgrens was rond de 1000 meter en wij laggen met het appartement net iets daaronder.


lekker roetsjen!
Pappa en Keyro gingen weg voor de skiles van Keyro en ik bleef achter met mamma. Zij vond dat niet zo erg want haar conditie was nog niet helemaal terug na de operatie en ze noemde zichzelf een echte mooi weer skier. Samen brachten wij de ochtend door met TuTiTu en Trotro kijken op de laptop en speelden we memory en met de playmobil.


Ik speelde ook nog even de kerstman.

Nadat we onze lunch op hadden gingen we toch even naar buiten, de hele dag binnen zitten is ook niet goed. We namen de groene schneerutscher mee die ik van Sinterklaas had gekregen. We liepen naar beneden en gingen op het laatste stukje van de rode piste 5 naar beneden sleeen. De eerste keer ging ik samen met mamma want ik vond het toch wel een beetje eng. Het ging super hard en ondanks de angst vond ik het toch wel gaaf en gierde ik van het lachen. Ik wilde niet alleen maar mamma duwde me gewoon weg en daar ging ik de heuvel af op de schneerutscher, yeaha. Ik wilde daarna alleen nog maar alleen gaan.

Omdat er nog steeds natte sneeuw viel was onze kleding al snel nat en gingen we weer terug naar het appartement. We dronken warme chocolademelk en speelden kerstman en Rudolph the rednose raindeer. Het duurde nog wel een tijdje voordat pappa en Keyro weer thuis kwamen als kleine sneeuwpopjes. ’s Avonds speelden we een potje Monopoly tot het tijd was om naar bed te gaan.

Monopoly met de gekke geldmachine, erg leuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *