Met oma Evelien naar Wildpark Gangelt

Het was lang geleden dat we bij Oma hadden gelogeerd. Het bedje van Ronac had Oma opgeruimd ,was te klein.Dus Ronac mocht in het grote bed bij Oma en ik het grote logeer bed helemaal voor mij alleen.

Maar eerst gingen we s,middags met Claudia en Annemarie naar het wildpark in Gangelt. Gelukkig was het niet zo koud  als toen we er met mama en papa zijn geweest. Nadat we flink gewandeld hadden langs de dieren zijn we zeker nog  een uur in de leuke speel tuin geweest. We kwamen  goed  moe terug en hebben lekker met zijn tween nog een uur in bad gespeeld.

Daarna lekker en goed gegeten. En toen was het tijd voor een gezellig avondje met chipjes en kaarsjes. Ronac ging wat eerder  en nadat Oma een boekje en drie fantasie slaap liedjes had gezongen viel hij binnen 10 min in slaap  tot s,morgens  7 uur en ik was om half 8 wakker. S’morgens  zijn we naar Tante Carla geweest die vond het ook leuk dat we bij haar op bezoek kwamen. Daarna hebben we nog fijn met alle speelgoed van Oma gespeeld tot Mama ons weer kwam halen. In de kerstvakantie mogen we weer komen logeren. We vonden het samen met oma weer een leuk logeer partijtje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *