Een dagje lekker relaxen (dag 15)

Vandaag sliepen we eerst lekker uit en besloten er een relaxed dagje van te maken. Eerst keken we naar wat leuke tekenfilmpjes. Pappa haalde met Keyro nog wat gebak. Daarna maakten we het zwembad onveilig.

Tegen de klok van 16:00 uur besloten we om een stukje te gaan lopen in de buurt van het appartementencomplex.
In Paramaribo Noord waar wij verblijven staan veel villa’s.  Het is duidelijk een rijkere, luxe en rustige wijk. Je ziet dat hier meer de welgestelde  Surinamers wonen. Er staan veel privé woningen met grote omheiningen rond het erf en vaak ook een waakhond of portier.

We zochten naar een restaurant om te eten maar kwamen niet veel tegen. We zagen uiteindelijk wel de Maretraite Mall, het tweede grootste winkelcentrum van Paramaribo. We liepen er naar toe niet om te shoppen maar voor de foodcourt die er ook is op de bovenste etage. We liepen langs de diverse eetkraampjes en uiteindelijk wilden de kinderen frietjes eten. Wij bestelden er nog Javaanse saté en het smaakte toch wel goed na de rijst en noodles van afgelopen week. We ontdekten aan de andere kant van de foodcourt nog een automatenhal en een binnenspeeltuin. De kinderen amuseerden zich prima in de Maretraite Mall. We liepen in het donker terug naar het appartement. Er zijn weinig tot geen stoepen en soms wordt er aardig hard gereden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *