Schifahren

We waren vanmorgen weer op tijd wakker. Pappa ging al vroeg snowboarden en mamma zou Keyro naar de skiles brengen. Het was mooi weer en dat was terug te zien aan de drukte in het dorp. Overal stonden auto’s geparkeerd en ook bij de skischool was het zoeken naar een parkeerplaats. Gelukkig waren we op tijd gegaan en vonden we nog één plaatsje. We brachten Keyro naar zijn skiles en gingen daarna terug naar ons appartement. Mamma voelde zich niet zo lekker en daarom speelde ik maar zelf met mijn autootjes.


Spelen op de piste.

Pappa was om 11:00 uur al terug van het snowboarden. Hij vond het veel te druk bij de stoeltjesliften en had geen zin om te wachten. Omdat het kerstvakantie is zijn er veel dagjes mensen uit Duitsland die hier komen skiën. Voor de Duitsers is het maar een paar uurtjes rijden en dan kunnen ze skiën dat zouden wij ook wel willen! We gingen rond 11:30 uur lopend naar de skischool om Keyro op te halen. We liepen via een steil weggetje binnendoor en dat scheelde een stuk lopen. We keken even bij Keyro en ik moet zeggen dat hij al aardig goed begint te worden. Ze waren nu bij de loopband aangekomen en moesten oefenen om een pizzapunt te maken. Heel belangrijk want je gebruikt de pizzapunt om te remmen.

Tussen de middag zijn we met zijn vieren gaan eten in Café- Konditorei Ristorante en Pizzeria Da Franco. We konden nog net voor de grote drukte een tafeltje bemachtigen. Mamma, Keyro en ik bestelden gnocchi met tomaat en mozzarella en pappa had spaghetti met zeevruchten (frutti di mare). Het smaakte prima en ik amuseerde mij goed tijdens het eten. Na de lunch gingen we weer naar de skischool waar voorafgaande aan de skiles weer gedanst werd met Bobo.


Heerlijke gnocchi!

We dansten de warming up Boogie (So geht der Boogie…) en ik deed zelfs mee in de polonaise op het lied van pinguïn Bobo. Ik moest me wel goed vast houden aan Keyro om niet om ver gelopen te worden door de andere kinderen. Terwijl Keyro weer begon met de skiles speelde ik nog even met de gekleurde ringen die er lagen. Normaal gebruikt Keyro deze als stuur om bochtjes te maken maar ik vond het wel mooi staan om mijn nek, haha. ’s Middags deden mamma en ik een slaapje en haalde pappa Keyro op van zijn skiles. Omdat we vanmiddag al hadden gegeten bakten we ’s avonds een lekker eitje en aten we die op met brood. We mochten nog een filmpje kijken en aten chipjes voordat we naar ons bedje gingen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *