Een optreden van wereld klasse!

Onze laatste vakantiedag in Ladis was alweer aangebroken. Het was vandaag de beurt aan de mamma’s om de piste op te gaan en de pappa’s bleven thuis met de kinderen. Het was buiten erg koud en er stond een flinke wind. Onze mamma’s gingen pas rond de klok van 10:00 uur weg. Mamma kwam echter al snel weer terug naar het appartement.

Ze was flink gevallen op haar stuitje en kon niet goed bewegen of zitten. Ze durfde het niet aan om verder te snowboarden. Omdat mamma terug was kon pappa nog even gaan snowboarden, had hij weer geluk! Mamma ging ondanks de pijn toch met Keyro en mij naar het zwembad bij Kinderhotel Laderhof. Voor mij was het de eerste keer maar Keyro was er deze week al eens geweest. Hij wees ons de weg naar het zwembad. Ik moest eerst even wennen in het zwembad maar al snel vond ik het helemaal fantastisch en rende ik door het kinderbadje. Op de muren waren allemaal vissen en zeedieren getekend en ik herkende zelfs “Nemo”. Mamma vond het na bijna twee uur zwemmen wel genoeg geweest. We moesten ons weer aankleden en gingen daarna nog een stukje lopen. We kwamen langs het meertje met Burcht Laudegg en liepen daarna toch maar naar huis omdat het flink koud was.

Ik deed een middagdutje en toen ik wakker werd was pappa ook al thuis. De rest van de middag werd er voornamelijk opgeruimd en ingepakt. We aten ’s avonds Mexicaanse tortilla’s en na het eten werden we getrakteerd op een optreden van Allek, Keyro en Camielle. Zij dansten voor een groot publiek op het liedje “Chu Chu Ua” en “Aram Sam Sam”. Het was een optreden van wereldklasse en ze kregen een groot applaus. Op tijd weer naar bed want morgen hebben we weer een lange terugreis voor de boeg.


Samen met Allek en Camielle gaven we een spetterend optreden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *