Zwemmen bij Hotel Laderhof

Vanochtend hadden we eens geen broodjes maar stond chef-kok René pannenkoeken voor iedereen te bakken. Het waren ook nog eens geen gewone pannenkoeken maar met pannenkoeken met rozijntjes. Mijn complimenten voor de kok want ze smaakten heerlijk!


René de pannenkoekenbakker maakte heerlijke pannenkoeken voor het ontbijt.

Het was vandaag de beurt aan pappa en mamma om op de kinderen te passen. Vooral mamma vond dat niet zo erg want die had wel wat spierpijn van gisteren. Pappa ging samen met mij en Allek naar het zwembad bij Kinderhotel Laderhof. De eigenaar van het Kinderhotel heette ook Ebner en het zal wel familie zijn van de eigenaren van Apart Sunshine. Het was een leuk zwembad met een kinderbad en een diep bad. Het was er lekker warm en er was verder niemand aanwezig. Allek en ik konden dus naar hartenlust onze gang gaan. In het zwembad lagen ook nog een surfboard en twee lange staven om mee te spelen. We amuseerden ons prima maar helaas gingen we na twee uurtjes zwemmen terug naar het appartement.


Zwemmen bij het kinderhotel met Allek en pappa.

Allek moest ’s middags even een paar uur slapen en het duurde mij veel te lang voordat hij weer wakker werd. Ik speelde wat op de WII en maakte mooie tekeningen. Lauren was vandaag niet zo lekker, verkouden, lichte verhoging en ze sliep weinig. Gelukkig kon ik haar wel nog aan het lachen maken. Katja en mamma verzorgden het avondeten een variant op nasi want in de mini-market konden ze niet alles vinden wat ze nodig hadden. Het smaakte er zeker niet minder om en mamma mag dit thuis nog wel eens een keer maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *