Chicken Hunt

De ochtend begon weer vroeg rond de klok van 07:00 uur. Gezellig met zijn allen ontbijten en daarna wassen en aankleden. Pappa en mamma gingen vandaag de piste weer onveilig maken. Rob en Camielle bleven vandaag thuis bij alle kinderen. Terwijl Lauren en Ronac hun ochtendslaapje deden ging ik met Allek en Rob naar buiten om wat te voetballen. Na deze frisse neus speelde ik met Rob “Chicken Hunt” en “Mario Kart”op de WI. Bij Chicken Hunt moesten we gezamenlijk zoveel mogelijk kippen dood schieten met de controller. Eigenlijk niet echt een spelletje voor een vierjarige maar wel leuk.


Een dagje met Camielle, Rob en Lauren in het appartement.

Verder amuseerden we ons met spelletjes en vooral tekenen. Pappa en mamma waren rond 15:30 uur al terug van het snowboarden. Mamma was doodmoe en totaal uitgeput. Ze had een aantal moeilijke rode pistes gedaan en als laatste de 10 kilometer lange Frommesabfahrt. Vanwege de smalle paadjes en slush-sneeuw was dit een ware beproeving voor haar geweest. Ze hield er zelfs twee blauwe knieën en twee blauwe plekken op haar billen aan over. Zouden ze nu begrijpen waarom ik het vallen in mijn skilesje niet leuk vond? Toch vind ik het knap van haar dat ze zo doorzet om te leren snowboarden. ’s Avonds werden er pizza’s en voor mij spaghetti afgehaald bij Pizzeria Reblaus in het dorp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *