Cancun – Amsterdam (dag 19 – 20)

Het was vandaag onze allerlaatste dag in Mexico. Alles werd ingepakt en klaargemaakt voor de terugreis naar Amsterdam. We aten nog goed en rond de klok van 15:00 uur werden we door een bus opgehaald. De rit naar het vliegveld ging erg langzaam en duurde best lang. Op het vliegveld van Cancun moesten we inchecken en door de douane. De laatste stelde niet veel voor en we konden al ons eten en vooral drinken gewoon mee nemen. Toch raar dat er in Amsterdam zo moeilijk gedaan wordt over vloeistoffen en je hier alles gewoon mee mag nemen? We liepen wat rond en konden al snel naar de gate om te gaan boarden.

Een half uurtje later dan gepland konden we aan boord van het vliegtuig en vertrokken we naar Amsterdam. Na wat huilen en draaien vielen Keyro en ik allebei in slaap. We vlogen weer verschillende tijdzones door en landden uiteindelijk voor de verwachte aankomst tijd op Amsterdam Schiphol. We moesten een enorm stuk lopen naar de bagageband waar de rugzakken en buggy aan zouden komen. Lang leve een groot vliegveld maar niet heus. Mijn buggy vond pappa ergens anders terug en ze hadden er flink mee gegooid want de zonnekap lag er naast en de handvatten waren beschadigd. Volgens pappa en mamma weer een reden meer om van een andere luchthaven te vertrekken de volgende keer.

We werden opgehaald door opa Leo en mamma reed ons naar Papendrecht waar oma Margriet al op ons zat te wachten. We aten eerst nog avondeten bij opa en oma voordat we doorreden naar ons huis in Maastricht. Ushi zat ons al op te wachtten en was dolblij dat we weer thuis waren. Keyro en ik gingen meteen door naar bed zodat we meteen een goed ritme zouden krijgen en zo min mogelijk last van een jetlag zouden hebben. Heerlijk om weer te slapen in mijn eigen bedje en te dromen van alle mooie dingen die we gezien en gedaan hebben. Mijn eerste vakantie was echt super!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *