Mannen-dag in een wit Gaia Park


Op de schildpad.

Mamma had vandaag een lunchafspraak met twee vriendinnen en daarom had ik met pappa een echte mannen-dag. Samen gingen we naar Gaia Park in Kerkrade waar we een abonnement voor hebben. Het park zag er nu heel anders uit want alles was bedekt met een laagje sneeuw. Ondanks de sneeuw waren er toch nog veel dieren buiten.

Er zijn natuurlijk dieren die van de kou houden maar zelfs de cheetah’s die van warmte houden waren buiten te vinden. Ik bracht veel tijd door met het klimmen in de Dino-dome en amuseerde mij weer goed. We reden op de terugweg nog even langs bij opa Ed en oma Evelien om naar hun nieuwe auto te kijken. De mannen-dag werd beeindigd met een Happy Meal bij de MacDonalds.


Spelen in de dinodome.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *