Vuurwerk afsteken

Pappa en mamma kwamen mij zoals beloofd om 23.30 uur wakker maken. Ik was meteen klaar wakker want dit betekende dat het oud en nieuw jaar was en ik naar het vuurwerk mocht kijken. Ik kleedde me aan en wachtte op de bank met pappa en mamma tot het 00:00 uur was. We wensten elkaar een “gelukkig nieuwjaar” en gingen naar buiten. Tot mijn verbazing was het aan het sneeuwen!


Midden in de nacht vuurwerk afsteken.

Buiten klonken hele harde knallen maar ik zag ook mooi siervuurwerk. Ik vond de knallen toch wel eng en wilde naar binnen. Samen met pappa en mamma stak ik zelf nog wat vuurwerk af in de achtertuin. We hadden sterretjes van 1 meter, knalerwten en nog wat ander kindervuurwerk. Na ongeveer 45 minuten gingen we terug naar binnen en aten we nog een paar nieuwjaarsballetjes, yummie. Om 01:30 uur ging ik weer lekker naar bedje toe om nog een aantal uren te slapen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *