Bye bye totsel

Tijdens onze vakantie in Egypte had ik mijn totsel (fopspeen) kapot gebeten. Pappa en mamma hadden helaas geen extra totsel van thuis meegenomen. Ik nam afscheid van mijn kapotte totsel en gooide hem in de prullenbak. Toen ik ’s avonds in de prullenbak keek, was de totsel weg. De schoonmaker van onze kamer had de prullenbak geleegd en dus de totsel meegenomen. Ik miste mijn totsel een klein beetje toen ik ’s avonds in mijn bed lag. Gelukkig was ik de totsel snel vergeten en miste ik hem steeds minder. Eenmaal thuis waren er ook geen totsels meer te vinden en mamma wilde geen nieuwe meer voor mij kopen. Ik gebruik nu dus al meer dan een hele week geen totsel meer,vinden jullie dat niet knap? Ik mis hem ook niet echt en volgens pappa en mamma ben ik nu echt een hele grote jongen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *