Gaia park

Het was lang geleden dat we in GaiaPark waren geweest maar vandaag gingen we er weer eens heen. We gingen niet met z’n drietjes maar samen met Rob, Camielle, René, Katja en Allek. We besloten om de evenaarroute te lopen, zo kom je bijna overal langs. We kwamen langs de lynxen, wolven en zagen rendieren van de koude toendra. In het regenwoud van Amazonia zagen we slingerende en klimmende apen en bontgekleurde vogels. Ook ontdekten we in het Afrikaanse Congo de machtige gorilla’s en de dwergnijlpaarden. Tussendoor aten we wat bij het restaurant.


Een dagje dierentuin met de familie Ubachs.

Helaas werd het eten van mijn ijsje een extra beproeving met al die vervelende wespen die er op af kwamen. Samen met Camielle en pappa ging ik nog in de dinocarrousel. Heerlijk rondjes draaien op een stoere dinosauriër. Daarna was het tijd voor de nieuwste attractie van GaiaPark, de DinoDome. De DinoDome is het grootste indoor speelpark in Europa.

In de koepel staan levensechte dinosauriërs en oerbomen die met elkaar verbonden zijn door middel van touwconstructies. Genoeg dus voor een hoop klimpret. We hadden maar weinig tijd omdat de DinoDome om 16:30 uur dicht ging. Gelukkig hebben we een abonnement gekocht en kan ik nog eens teruggaan voor een verdere verkenning. Op de valreep keken we nog even bij de giraffen met hun lange nekken, de stokstaartjes en de kolossale neushoorns. We sloten deze gezellige middag af met een etentje bij Rob en Camielle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *