Dag 19; Back home

Ik werd om 3:00 uur in de nacht wakker gemaakt om naar het vliegveld van Perm te gaan. We werden opgehaald door de jongen die ons met de bus had rond gereden maar deze keer reed hij in de luxe volvo van Konstantin. We reden eerst naar de “home base” en daar vandaan door naar het vliegveld. Eerst inchecken maar dat duurde even omdat het systeem eruit lag. Toen dit eindelijk gedaan was, konden we afscheid nemen van iedereen. Er werd wat afgekust en geknuffeld door iedereen.

Ik kreeg van Zhenya en Tanya nog een leuke knuffelhond, lief hoor! We liepen door de douane en moesten nog een tijdje wachten voordat we aan boord konden van het vliegtuig naar Moskou. Ik sliep helemaal niets en hield pappa en mamma ook wakker. Ik verzon een naam voor mijn nieuwe hondenvriendje en noem hem “piva” (Russisch voor bier). We landden in Moskou en moesten daar van terminal verwisselen voor de tweede vlucht. We moesten bagage uitchecken met de transferbus naar de andere terminal, een heleboel uren wachten en daar weer opnieuw inchecken en de hele mikmak. Van vermoeidheid was is niet te genieten en uiteindelijk viel ik in de buggy in slaap.

Ik werd wakker gemaakt toen we door de douane moesten. De vlucht van Moskou naar Düsseldorf verliep prima en opa Ed stond ons daar al op te wachten. We gingen eerst even naar Geleen om oma Evelien te zien en zij had eten gemaakt voor vanavond dat we mee konden nemen. Na een uurtje reden we door naar Maastricht waar we een blije Ushi aantroffen. Ze had ons echt gemist en wilde de hele tijd knuffelen. We aten lekker de mihoen van oma Evelien en gingen op tijd naar bed want we hadden toch wel wat uurtjes in te halen. Het was weer even vreemd om in mijn eigen bedje te liggen maar wel vertrouwd en al snel was ik in dromenland. Het zit er alweer op onze reis naar Rusland, helaas. Ik heb er heel erg van genoten en zal mijn belevenissen zeker niet vergeten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *