Dag 17; Relaxen

Mamma vertrok vanmorgen voor een wandeling door het nabij gelegen natuurgebied. Het werd flink doorlopen en daarom bleef ik samen met pappa en een paar anderen achter bij de dacha. Ik speelde wat met Allek en later op de ochtend liepen we naar de rivier. Bij de rivier waren Zhenya en Andre bezig met wakeboarden. Wakeboarden is te vergelijken met snowboarden alleen dan op het water. Net zoals bij het waterskien zit je met een koord en stok om je aan vast te houden aan de boot vast. Het ziet er best spectaculair uit en misschien had pappa dat beter kunnen doen want hij kan immers heel goed snowboarden. Nadat ik nog een paar keer in de boot had gezeten, gingen we weer terug naar de dacha. Ik wandelde wat rond met Allek en speelde weer in het opblaasbadje.


Zhenya aan het wakeboarden.

’s Avonds kookte Katja samen met Tanya want Luba was vanmorgen flink gevallen en had haar enkel verstuikt. We aten lekker rijst met gehaktballen. Natuurlijk was er ook weer sla, tomaat en komkommer uit de moestuin, vers geplukt door Mikhael. Er werd na het eten tot in de late uurtjes gekletst en gedronken en ik lag pas om 00:30 uur in mijn bedje.


Spelen met een grote band.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *