Zurück nach hause (Dag 8)

Vanmorgen had ik weinig zin om op te staan. Dit werd mede versterkt door het feit dat we weer naar huis toe zouden gaan. Het betekende weer een lange autorit van circa 7 uurtjes als alles mee zou zitten. We hadden nog een laatste ontbijt met z’n allen en daarna werden de auto’s volgeladen met alle tassen en het ski- en snowboardmateriaal. Het huis werd nog gecontroleerd door de eigenaresse en toen bleek dat er geen schade aan het huis was, kregen we de borg terug. Mamma begon met rijden en helaas stonden we al na een halfuur in de file op de snelweg. We stonden helemaal stil en wisten niet of het door een ongeluk kwam of dat het gewoon kwam door de grensovergang. Pappa besloot dat mamma maar de afslag naar Bregrenz moest nemen omdat dat mogelijk sneller zou gaan. Mamma moest haar zenuwen onder controle houden want ze houdt er niet van om in een vreemde grote stad te moeten rijden. Ze reed echter prima (net zoals altijd) en we kwamen zelfs langs de Bodensee. We maakten een tankstop en na 20 minuten reden we, nu met pappa achter het stuur, weer de snelweg op. Niets van een file te zien dus waarschijnlijk heeft het ons toch wat tijdwinst opgeleverd. Bij de Hockenheimring hebben we bij een wegrestaurant van Burger King frietjes met hamburger en kipnuggets gegeten. In het kids meal zaten plastic vormpjes met klei en daarmee kun je zelf fossielenafdrukken maken, erg leuk. Ik amuseerde mij onderweg verder met het kijken van Disney films en het laatste stuk sliep ik nog wat. We waren rond de klok van zes uur weer veilig thuis. Ushi had ons heel erg gemist en daarom hebben we haar alle drie maar eens flink geknuffeld. Roger, Anke, Roel, Roy, Rob, Camielle, Katja, Rene, Allek, Pappa en Mamma bedankt voor deze leuke wintersportvakantie in Montafon!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *