Après ski om 11:00 uur? (dag 7)

Het is alweer de laatste dag in Montafon. Pappa en René stonden vanmorgen alweer vroeg op de piste. Het weer was omgeslagen en we zagen weer een bewolkte donkere lucht boven het dal hangen. Samen met Katja en Allek reden mamma en ik naar de Golmerbahn.

Pappa en René kwamen naar beneden om ons te helpen met het in – en uitstappen van de lift. Het was erg druk bij de lift en toen we klaar stonden om in te stappen kregen we te horen dat we vanwege het slechte weer niet naar boven konden. De gondellift ging maar tot het mittelstation en daar is geen restaurant waar wij kunnen verblijven. Aan de andere kant verlieten wij de gondel weer. We besloten om de après ski bar in te gaan om er eentje te drinken.


Après ski om 11.00uur.

Niet normaal, om 11:00 uur ’s ochtends al aan de après ski. De rest kwam niet veel later naar beneden omdat de meeste pistes werden afgesloten vanwege storm. We bleven een tijdje in de bar maar gingen tegen begin van de middag terug naar het huis. Het werd voor iedereen een heerlijk dagje relaxen. Mamma, Katja en Camielle gingen met zijn drieën nog naar de sauna. Pappa en René maakten een pasta carbonara voor het avondeten. Opnieuw smullen geblazen, pasta is en blijft toch echt mijn favoriete eten. Natuurlijk moest er ’s avonds opgeruimd en ingepakt worden voor het vertrek van morgen. Wat is het toch jammer dat de vakantie zo snel voorbij gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *