een beetje jaloers (dag 3)

Iedereen stond vandaag rond dezelfde tijd op (07:30 uur) . Na het ontbijt vertrokken pappa en mamma om te gaan snowboarden op de Golmerjoch. Ik mocht in het huis blijven met René, Katja, Allek en Roel. Samen met René en Allek keek ik naar de film “Jungle Book”. Verder speelde ik natuurlijk met baby Allek.


Baby Allek en zijn mamma Katja.

Voor René en Katja was het wel even wennen om twee kinderen tegelijk te hebben maar ze deden het hartstikke goed. Samen met René, Katja en Allek liep ik naar de gondellift in Vandans. Toevallig kwamen pappa en mamma daar net naar beneden. Mamma had voor het eerst gesnowboard op een echte piste en dat was heel goed gegaan. Natuurlijk was ze wel een aantal keren gevallen maar ze had zich niet bezeerd. Volgens haar hoort vallen gewoon bij het leren snowboarden.


Mamma voor het eerst op het snowboard op een echte piste.

We gingen terug naar het huis en hebben daar gezamenlijk gegeten. ’s Middags zijn pappa en René nog gaan skiën. Ik bleef samen met mamma rustig thuis en heb heerlijk gespeeld. Af en toe bleek ik best een beetje jaloers te zijn. Als mamma aandacht gaf aan Allek kwam ik steeds tussen beiden. Ik vertelde Allek dat ze MIJN MAMMA is en ging dan snel bij haar op schoot zitten. Allek krijgt genoeg aandacht van zijn mamma Katja en ik wil mijn mamma Vanessa liever niet delen.


Katja had heerlijke taart gehaald voor de thuisblijvers.

Mamma vond het niet zo leuk maar vond het ook wel weer schattig dat ik zo jaloers kan zijn. ’s Avonds had ik niet zo veel zin om te eten. Rob en Camielle hadden lekker gekookt dus daar lag het zeker niet aan. Ze hadden Szecuan saus met rijst en salade. Een beetje pittig maar dat ben ik van thuis wel gewend. Na het avondeten werd er nog wat rond gerend en gek gedaan voordat ik naar mijn bedje ging.


De koks Rob en Camielle aan het kokerellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *