Zonder pappa en mamma

Mijn pappa en mamma zijn voor een aantal dagen samen naar Londen. Londen is de hoofdstad van Groot Brittannië en een miljoenenstad. Ze vlogen er met het vliegtuig naar toe en gingen allerlei mooie dingen zien. Ik was graag mee gegaan maar ik vind dat ze het verdienen om ook eens met zijn tweetjes te zijn.

Natuurlijk lieten ze Ushi en mij niet alleen achter. Opa Leo en oma Margriet kwamen naar Maastricht om deze paar dagen leuke dingen met mij te doen. Wat een feest want opa en oma verwennen mij altijd!
We hebben veel leuke dingen gedaan, te veel om op te noemen. We gingen wandelen naar o.a. de Brusselse Poort, gingen naar de speeltuin, gingen fietsen en op zaterdag gingen we ook nog naar het Gaia park in Kerkrade.


In de draaimolen met Oma Margriet.

Het was echt heerlijk weer en ik wilde alle dieren weer zien. Sinds de laatste keer dat ik er was zijn er weer wat dieren bij gekomen. Er zijn twee witte neushoorns vanuit een dierentuin in Groot Brittannië gekomen en er is sinds een paar dagen een klein dwergnijlpaardje geboren. Natuurlijk waren we niet alleen voor de dieren gekomen maar ook voor de speeltuin en de draaimolen. Ik mocht op de grote dinosauriër rondjes draaien tot oma en ik er misselijk van werden. ’s Avonds bij het eten van de frietjes demonstreerde ik nog even hoe de aapjes doen, hoehoehoe en de daarbij behorende houding. Opa en oma kwamen niet meer bij van het lachen, wat een lol hadden ze zeg!

Op zondag ben ik met oma bij de fanfare in het park gaan kijken. De trompetten en trommels zorgden voor veel lawaai. Opa was met zijn sjieke racefiets gaan fietsen en miste hierdoor het hele festijn.
Op maandagavond kwamen pappa en mamma alweer terug naar huis. Ik lag al op bed maar wilde niet gaan slapen tot ze thuis waren. Ik was blij dat ze terug waren want ik had ze wel een klein beetje gemist. Opa en oma hebben heel goed voor mij gezorgd en het was heel erg leuk maar zonder mijn pappa en mamma kan ik toch echt niet.


pappa & mamma in Londen bij de Tower Bridge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *