Pappa weekend

Dit weekend hadden wij “mannen” het rijk voor ons alleen. Mamma was naar het vrijgezellenfeest van Sylvia in Eindhoven. Sylvia gaat 19 april trouwen met haar Jelle maar voordat ze dat doet, mag ze nog een keertje met al haar vriendinnen als vrijgezel op stap. Terwijl mamma ging paaldansen (dat had ik wel eens willen zien) en de kroegen van Eindhoven onveilig maakte, ging ik met pappa andere leuke dingen doen.

We vetrokken naar Gaia Park in Kerkrade, heerlijk aapjes kijken. Oscar kwam ook naar Gaia Park want Nicole was ook naar het vrijgezellenfeest. Onderweg naar de dierentuin was ik erg moe. Ik viel in de auto in slaap en toen ik wakker werd waren we al in de dierentuin! We aten eerst een heerlijk broodje en dronken een lekkere Cappuccino, die krijg ik nooit als mamma er bij is.

Al snel liepen we verder door de leuke dierentuin en kwamen we eerst langs de giraffen. Wat een lange nekken hebben die zeg! Buiten zag ik kudu’s en ik werd bijna nog in mijn neus gebeten door een reuzenkip, pappa zei dat het een struisvogel was en dat ze hard konden bijten.

De stokstaartjes vond ik super grappig, wat een snelle diertjes zijn dat zeg, maar ze kunnen ook heel stil blijven staan, net zoals ik, ahum.


De stokstaartjes stonden de hele tijd stokstijf te kijken.

We liepen vervolgens verder langs de gorilla’s, dit zijn hele grote slimme apen.En er was er eentje die me de hele tijd stond aan te gapen. Ik riep de hele tijd “aapt” naar hem want zo noem ik apen altijd.


Wat een grappige dieren die aapjes.

We zagen ook nog kleinere aapjes, dat waren pas echte acrobaten zeg, slingeren van tak tot tak. We dronken nog een kopje koffie voordat we terug naar huis reden, wat sjiek zo’n dierentuin, ik hoop dat pappa en mamma me snel nog een keer meenemen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *