Naar Gaia Park aapjes kijken

Mijn pappa is een weekendje weg met zijn vrienden naar Milaan en daarom kwam tante Nicole bij ons logeren. Tante Nicole zingt altijd zo’n leuk liedje over een molletje die zonder zijn bril niets kan zien, hahaha.


We gingen vandaag natuurlijk ook iets leuks doen. Tante Nicole en mamma namen me mee naar een dierentuin namelijk Gaia Park in Kerkrade. Het was prachtig weer en veel dieren waren buiten. We zagen als eerste een koe en een paard daarna otters, wolven, herten en hele grote poezen (mamma noemde ze lynx). Nadat we wat hadden gegeten in het restaurant gingen we op zoek naar apen.

We zagen eerst kleine slingerapen, capucijneraapjes en wolaapjes. Daarna kwamen de reuze apen, de gorilla! Wat een geweldig dier en hij zat maar op een paar meter afstand van mij zodat ik hem goed kon bekijken. Ik probeerde ook iets naar hem te roepen maar natuurlijk hoorde hij me niet want er zat dubbelglas tussen ons in.


Tante Nicole kocht voor mij nog een klein knuffel slingeraapje waar ik thuis mee kan spelen. Om 16:00 uur ging het park dicht en vertrokken we weer naar huis. Ik bleef de hele dag op zonder mijn ochtend- en middagdutje te doen. Goed he!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *