Bootcamp training budoclub

Helaas werd door het kabinet besloten dat alle binnen sporten nog geen doorgang mogen vinden. Onze judo training ligt dus al maanden op zijn gat. Het bestuur van Budoclub Daalhof ging op zoek naar mogelijkheden die wel kunnen. Zo organiseerden ze vandaag voor het eerst een buiten training. Een zogenaamde bootcamp. Op het grasveld aan de Planetenhof werd de training geven. Een bootcamp is een training in groepsverband waarbij je spierversterkende oefeningen uitvoerd. Het doel is om kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Sensai Erik had een aantal oefeningen geselecteerd. Zo waren er korte oefeningen van sit ups, opdrukken, crossfit (o.a. korte explosieve boks oefeningen). Het was echt heel leuk om te doen. Wat een top initiatief van onze budoclub! Zo lang we niet de dojo kunnen gebruiken en het weer het toelaat, trainen we op deze manier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *