Kunststof raamkozijnen en dakkapel

Deze week werd er begonnen aan een kleine verbouwing aan en in ons huis. De eerste drie dagen werd er door Rademo gewerkt aan de raamkozijnen. Alle houten raamkozijnen werden vervangen door kunststofkozijnen. De laatste twee dagen lag het hele dak van ons huis open. Er werd namelijk een dakkapel opgezet. Hiermee werd er op zolder voor mij een slaapkamer gecreëerd.

 

Ronac zou zijn kleine kamer verlaten en zijn intrek nemen in mijn huidige slaapkamer. Het was een hele klus maar vandaag stond de dakkapel erop en was de binnenkant afgewerkt. Toch kan ik er nog niet direct mijn intrek nemen want er moet nog geverfd worden, laminaat gelegd worden etc. Ik kijk wel uit naar het moment dat ik naar zolder kan. Heerlijk mijn eigen stekkie en niemand meer die mij lastig valt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *