Dag 23; Billund; Lego, regen en files

Ahoy piraatjes! Zo werden we wakker gemaakt vanmorgen door pappa en mamma. We hadden ondanks de benauwde, warme kamer goed geslapen. We namen een koele douche en trokken onze kleren aan. We gingen naar de grote ontbijtzaal om daar te smullen van lekkere broodjes en andere dingen. Na het ontbijt haalden we de koffer van de kamer en checkten we uit bij de receptie. De koffer zetten we in de centrale opslagruimte. Helaas was het aan het regenen toen we naar buiten liepen. We besloten om ons daar niets van aan te trekken en naar de attracties te gaan waar gisteren de langste wachtrijen stonden.

Keyro en pappa gingen in de Vikings River Splash, een wildwaterbaan in de stijl van de Vikingen. De laatste afdaling begon van acht meter hoogte en werd gevolgd door een heftige natte rit. Er werden door Keyro, pappa en mamma nog wat achtbanen getest zoals de Polar X-plorer die snelheden haalt van 65 kilometer per uur en The Dragon achtbaan. Ik ging nog een keer in The Temple en keek in de regen naar een leuke theatershow over twee ridders die vechten om de hand van een mooie prinses. In de show zaten veel acrobatische elementen super knap.

We waren rond 13:00 uur helemaal nat en hadden alles kunnen doen wat we nog wilden. Er werd besloten om aan onze terugreis naar Maastricht te beginnen. Het werd een lange rit waarbij we veel spelletjes op de Nintendo speelden en films keken. Het schoot niet op want het was erg druk onderweg en we kwamen in verschillende files.

Vlak voordat we Nederland binnen reden, kregen we ook nog te maken met noodweer. Uiteindelijk waren we pas rond de klok van 22:30 uur thuis. We kunnen terugkijken op een fantastische, actieve vakantie met prachtige natuur, mooie wandelingen, leuke campings, schitterend weer en waarbij we leuke en lieve mensen hebben ontmoet. Nu snel naar bed want morgen moeten we meteen naar de BSO omdat pappa en mamma gewoon moeten werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *