Op stap met Aline

Het was een gezellig maar druk weekend. Gistermiddag waren opa Leo en oma Margriet naar Maastricht gekomen. Samen zijn wij ‘s middags gaan wandelen bij Landgoed Pietersheim in Lanaken. Tegen de tijd dat wij er aankwamen begon het zachtjes te regenen. We maakten de kabouterwandeling in de regen en speelden gewoon in de speeltuin. Alles was natuurlijk nat maar dat maakte het zelfs extra leuk. ’s Avonds speelden we gezellig spelletjes en Triviant met opa Leo en oma Margriet. We mochten zelfs laat opblijven.


Speuren naar de kabouters.

Vandaag gingen opa Leo en oma Margriet alweer naar huis. Wij hadden in de middag een afspraakje met Dunja, Misha en Aline bij Gaia Zoo. Het was lang geleden dat we Aline gezien hadden. Ze was ontzettend gegroeid sinds ik haar voor het laatst had gezien. In het begin was ze wat verlegen maar al snel renden we met zijn drietjes door Gaia Zoo. In tegenstelling tot gisteren was het vandaag wel mooi weer. Heerlijk in het zonnetje liepen we door de steppe en het savannegebied. De leeuwen hadden blijkbaar honger en zaten wel erg dicht bij het glas. We konden deze prachtige dieren heel erg goed zien. We wilden rond 15.30 uur naar de Dinodome maar deze bleek al te gaan sluiten. De dierentuin was vandaag maar open tot 16.00 uur, jammer.

201420

 

Omdat we niet zo vroeg waren gekomen viel dat natuurlijk een beetje tegen. We reden naar Oirsbeek waar Dunja, Misha en Aline wonen. Bij Aline thuis speelden we met het poppenhuis en het keukentje. Het was gezellig en we bleven er zelfs eten. Onze pappa’s haalden pizza’s en dat lieten we ons goed smaken. Na het eten speelden we verder en pappa en mamma vergaten de tijd een beetje. Ze kwamen pas om 20.30 uur er achter dat het al erg laat was. We reden terug naar Maastricht en moesten natuurlijk direct naar bed. Het was een leuk en gezellig weekend!


Op safari in Gaia Zoo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *