Zon en sneeuw (dag 6)


Jippie, weer sleeën op de piste!

Jippie, de zon scheen vandaag weer lekker en ik had zin om naar buiten te gaan. Samen met mamma begon ik de ochtend rustig. We gingen rond 10.30 uur naar buiten en kwamen daar Aloise, de eigenaresse van de woning tegen. Ze bracht ons schone handdoeken en vroeg of alles naar wens was. Ze haalde voor mij nog een slee, een supersnelle met een stuur erin. Samen met mamma wilde ik hem direct uitproberen. Ik ging zitten en liet me langzaam de berg of roetsjen. Er zat een touw aan en mamma kon mij tegenhouden als ik te hard ging.


We stopten even bij het speeltuintje en daar schommelde ik er even op los. Ook gleed ik van de glijbaan die door de sneeuw flink glad was. Ik werd zo’n beetje gelanceerd maar vond het prachtig. Pappa kwam ’s middags terug van het snowboarden en mamma ging daarna een paar afdalingen maken. Pappa ging ook met mij en de slee naar buiten en we gingen naar het einde van de piste. Mamma kwam daar ook nog skiënd langs en trok mij zelfs nog een stukje voort. Samen met pappa haalde ik Keyro en mamma op na de skiles en deden we nog wat boodschappen. In de avond heb ik weer als vanouds goed gegeten. Heerlijk mijn favoriete eten: rijst samen met gehaktballetjes en tandoorisaus.


Op weg naar ons appartementje was er ook een leuk speeltuintje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *