Back home (dag 24)

We sloegen officieel onze nacht over en landden omstreeks 7:00 lokale tijd op luchthaven Schiphol.  Zoals het altijd gaat op deze grote luchthaven duurde alles extra lang en moesten we extra ver lopen. Toen we het vliegtuig uitstapten kregen we extra controle in verband met drugsmokkel. Er stond veel marechaussee en er waren drugshonden aanwezig. Een van de honden moest aan mamma’s fototas ruiken maar liep al snel weer weg. Ja, mijn mamma smokkelt echt geen drugs hoor dat kon ik ook wel vertellen.

De bagageband was zeker 20 minuten lopen, lang leve een grote luchthaven, niet dus. Het duurde heel erg lang voordat onze rugzakken op de bagageband verschenen. Voordat we de bagagehal konden verlaten moest onze bagage opnieuw door de röntgencontrole. Ik hielp pappa met de rugzakken op de band te leggen en er weer af te halen. Zo nu waren we toch wel genoeg gecontroleerd dacht ik zo en konden we eindelijk naar buiten.

De taxi van All-in parking stond al te wachten en we konden direct vertrekken. Het was maar een klein stukje rijden naar Roelofarendsveen. We kregen de sleutel van onze auto terug en begonnen aan de terugreis naar Maastricht. We belden naar de oma’s die allebei niet thuis waren maar gelukkig konden we even bij kletsen met opa Leo die de telefoon wel op nam. Ronac viel halverwege de reis in slaap en uiteindelijk lukte het mij ook om nog wat te slapen. Net na Eindhoven ging mamma rijden omdat pappa ook veel te moe was. Tja, we hebben niet zo veel geslapen vannacht dus het is logisch dat we moe zijn. We hadden het ook nog eens ontzettend koud want de temperatuur verschilt bijna 20 graden. Het was in Nederland maar 17 graden, brrrr, koud.

Thuis wachtte ons een cadeautje van oma Evelien. Ze had voor ons een voetbalpoppetje van Playmobil neer gelegd en voor pappa en mamma stond er een mooie lelie in een vaasje. Pappa en mamma waren vandaag alweer 17 jaar bij elkaar. We vonden het jammer dat de vakantie alweer voorbij was maar het was ook wel weer leuk om met ons eigen speelgoed te spelen. Ronac en ik hebben genoten van onze vakantie in Suriname en Curaçao. We hebben zoveel mooie dingen gezien, gedaan, veel leuke, lieve mensen leren kennen en zijn goed uitgerust. Het is voor ons allebei een herinnering om nooit meer te vergeten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *